Møteplan for formidlingsgruppen våren 2023

Formidlingsgruppen planlegger åpne digitale møter til våren. Møtene vil være en kombinasjon av åpne medlemsmøter – en digital møteplass hvor man kan diskutere utvalgte tema eller «månedens tema» innenfor klima og helse – og formidlingsgruppemøter, hvor man vil diskutere ideer og planlegge aktiviteter med sikte på å oppnå progresjon i foreningen. Møtene er åpne for alle medlemmer, og påmeldingslenke vil sendes ut med nyhetsbrev i forveien.

Det er satt opp møter den andre tirsdagen i hver måned (med unntak av helligdager), med følgende datoer:

  • 10. januar
  • 14. februar
  • 14. mars
  • 11. april
  • 9. mai
  • 13. juni

Sett av datoene om du vil komme i kontakt med likesinnede, om du vil engasjere deg litt mer i Legenes klimaaksjon, eller om du bare vil lufte noen tanker om siste nytt innen klima! Deltakelse er lavterskel og uforpliktende. Spørsmål? Ta kontakt med