Hvordan snu angst til handling i kampen mot klimatrussel og atomvåpen?

Legenes klimaaksjon inviterer til paneldebatt i samarbeid med Leger mot atomvåpen og ICAN Norge. Temaet blir bekymring og frykt for globale trusler, og hvordan snu det til handling og kollektiv aktivisme. Når er klimaangsten en konstruktiv drivkraft, og når bikker den over i handlingslammelse og destruktiv fortvilelse? Hvordan kan vi kommunisere rundt eksistensielle trusler for å inspirere til handling?

Med i panelet har vi psykolog og forsker på klima- og miljøpsykologi, Erik Nakkerud (høyskolelektor i psykologi ved Oslo Nye Høyskole og forfatter). Vi har også med to fremstående aktivister fra miljøbevegelsen og kampen mot atomvåpen, Frode Pleym (leder for Greenpeace Norge) og Beatrice Fihn (leder for ICAN, Den internasjonale kampanjen for å avskaffe atomvåpen).

Arrangementet finner sted på Kulturhuset i Oslo torsdag 25. november kl. 18.00-19.30. Arrangementet blir også streamet direkte fra Facebook.