Ønsker du å bidra til mindre utslipp av anestesigasser?

Helsesektoren står for cirka fem prosent av de totale, globale klimagassutslippene og anestesigasser utgjør en stor del av disse utslippene, både i Norge og internasjonalt. Nå kan du som enten har erfaring med bruk av teknologi for oppsamling av anestesigass, eller har generell interesse for feltet miljø og anestesi være med på gjøre noe med dette via Standard Norge! Den internasjonale standardiseringsorganisasjonen ISO har fått inn forslag om utarbeiding av en internasjonal standard som spesifiserer krav til teknologien som brukes ved oppsamling, og eventuell gjenbruk anestesigasser.

Synes du dette høres spennende ut og ønsker å bli med på dette viktige arbeidet, eller ønsker å høre mer om dette? Ta kontakt med Standard Norges prosjektleder Helena Brunskog per e-post og les mer om prosjektet her.